Contact

Ne puteti contacta pe
experientamultisport@gmail.com
sau la nr de tel
0722 977094, 0768600112;

Eveniment      FESTIVALUL PARADAICILOR - PE BICICLETE - 2014     


PROGRAM

LOCUL DESFĂŞURĂRII:

Start și sosire: loc. MACEA; Județul: ARAD (RO) 

 

ORGANIZATORI: Consiliul Judeţean Arad, Centrul Cultural Județean, Primăria Macea, Asociaţia pentru Conservarea Culturii în Mediul Rural, Clubul Sportiv Experiența Multisport

 

PARTENERI: Asociaţia Bicicliştilor Amatori, Artis Design, Century Bike, Asociaţia Millennium Center, Newsar.ro, Asociatia pentru Protectia Mediului, Turism si Educatie și Parohia Ortodoxă Macea.

 

 

CARACTERISTICI ALE COMPETIŢIEI:

Evenimentul este o competiţie outdoor existând diferite segmente ale traseului care trec prin localităţi utilizând drumurile publice.

 

TRASEE ŞI CATEGORII:

CURSA 34 KM – MACEA-SÂNMARTIN-GRĂNICERI-SÂNMARTIN-MACEA

Masculin şi Feminin (peste 14 ani) 

 

 

ÎNSCRIERE:

Înscrierea se poate face prin website-ul www.experientamultisport.ro, folosind formularul de înscriere până la data de 11.07.2014, ora 17:00. Cu titlu de exceptie, in limita locurilor disponibile, inscrierea se poate face si in dimineata evenimentului, intre 8 si 9.

 

NUMERE DE CONCURS:

Orice participant înscris va avea un număr de concurs furnizat de organizatori. Numerele de concurs pot fi ridicate în momentul validării înscrierii, după ce participantul a completat şi a semnat declaraţia de responsabilitate în data de 12.07.2014 în intervalul orar 08:00 – 09:00 lângă Primăria Macea.

 

ȘEDINȚA TEHNICĂ / START:

Şedinţa tehnică va avea loc în ziua cursei cu începere de la ora 09:30.
 

START

Startul se va da la ora 10:00.

 

LIMITĂ DE TIMP:

Timpul maxim de parcurgere a traseului este de 120 de minute (2 ore)

 

CLASAMENTE/PREMII:
Clasamentele vor fi întocmite pentru primii 3 clasați la categoriile masculin și feminin. Premiile acordate vor fi simbolice, reprezentând produse din recolta locală de părădăici precum și mici cadouri oferite de către Century Bike. De asemenea, primii 200 de participanți care vor ajunge la sosire vor primi o medalie de participare. Toții participanții vor primi câte o diplomă de participare.In data de 13 iulie se vor desfasura celelalte module din cadrul FESTIVALULUI PĂRĂDĂICILOR:

Festivalul Părădăicilor – în expoziţie;

Festivalul Părădăicilor – în cântec;